Nis

Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak katılacağımız Konya İstihdam Fuarı’na tüm 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz davetlidir.

Konya il merkezimizde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerimizden bu yıl  mezun olacak ve son sınıfta staj çalışması yapacak yaklaşık 4000 öğrencinin katılacağı ve istihdam ihtiyacı bulunan birçok firmayla buluşup  istihdam ve staj yeri belirleme çalışmalarının yapılacağı Konya İstihdam Fuarı’nda buluşalım."

Başvuru Linki: www.geleceksende.org.tr

Mrt

Endülüs okuma projesi kapsamında öğrencilerimiz Dino BUZZATİ nin Tatar Çölü kitabını tahlil etmek için diğer liselerdeki proje arkadaşlarıyla buluştu.

Mrt

Derslere göre ortak sınav tarihleri tablo şeklinde ekteki dosyadadır.

Sınavlar 25 Martta başlıyor.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

2023-2024 İş Sağlığı ve Güvenliği İç Yönergesi

Ock

Aşağıdaki bağlantıda yer alan öğrenci listesinden size ait sorumlu derslerinizi bulup, ilgilli dersin sınav takvimine göre sınava gelmeniz gerekmektedir.

Sizlerer sınavlarınızda başarılar diliyoruz.

Ock

Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen TEKNO-SEL Teknoloji ve Robot Yarışması, 16-18 Nisan 2024 tarihlerinde Selçuklu kongre Merkezi'nde yapılacaktır. TEKNO-SEL etkinliği, ortaokul ve lise seviyesindeki öğrencileri geleceğin teknoloji liderleri olmaya teşvik ediyor.

Başvuru Tarihleri: 1 Mart - 1 Nisan 2024

Detaylı bilgi ve kayıt için lütfen selcukluSetap.com adresini ziyaret edin.

Ock

Öğrencilerimizni Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğünün yarışmalarına katılımlarını bekliyoruz.