Etiket Sonuçları: kimya

Mrt

21.03.2024 tarihinde Kimya teknolojileri alanı olarak 9., 10. ve 11. sınıflarımız için kariyer günleri toplantısı yapılmıştır. Bu toplantıda amacımız bu yıl 11. Sınıf olan öğrencilerimizin 12. Sınıfta yapacakları meslek veya akademik sınıf seçimlerinde yön verebilmek aynı zamanda bütün öğrencilerimizin iş dünyasını ve akademik hayatı tanıyarak liseden sonraki hayatlarında nasıl bir kariyer istediklerine karar vermelerine yardımcı olmaktır. Toplantıya;  SAFF Kimya San. Tic. Ltd. Şti, Alkin Kimya Ltd. Şti, Chaphy Therapeutics A.Ş., Trustlife Araştırma Merkezi Kurucu Ortak ve Ar-Ge Direktörü, Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi  Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nurettin MENGEŞ , Necmettin Erbakan Üniversitesi Temel Bilimler Fakültesi öğretim üyesi ve BİTAM Müdür Yrd. Doç. Dr. Serdal KAYA, Koyuncu Grup Merkez İnsan Kaynakları Yönetici yardımcısı Çağatay BİBİCAN, Koyuncu Grup Klor Alkali Tesisleri Üretim Müdürü Kimya Mühendisi Önder Süngü Bey ve Mezun öğrencilerimizden Enerji Sistemleri Mühendisi MEPAŞ Enerji Satış Kıdemli uzmanı Derviş ALTUN konuşmacı olarak katılmıştır. Toplantı Okul Müdürümüz Arif UYSAL’ın açılış konuşması ile başlamıştır. Sonrasında Alan şefimiz Sema ÖZEL konuşmasını yapmıştır. Katılımcı misafirlerimizin konuşmaları ile program bitirilmiştir.  Öğrenci velilerimiz ve öğrencilerimiz toplantıya yoğun ilgi göstermişlerdir.

Mrt

Okulumuz kimya teknolojisi alanında bulunan 2 adet laboratuvarımızın zeminini öğrencilerimizin daha sıhhi ve temiz kullanabilecekleri bir malzeme ile yeniledik.

Ara

Koyuncu Kimya Fabrikası Genel Müdürü Hasan Coşkun ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Yasin Yavuz okulumuza gelerek okulumuz kimya alanı ile yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundular. Son derece olumlu geçen görüşmede öğrencilerimizin stajı, iş yerinde gözlem ve mezunlarımızın istihdamı konularında ortak bir protokol yapılmasına karar verildi.

Kas

Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojileri Alanı öğrenci ve öğretmenlerimizin düzenlemiş olduğu mol gününü okulumuzda farklı etkinliklerle kutladık.