Endülüs Okuma Projesi Devam Ediyor!

Okulumuz Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Endülüs Okuma Projesi yürütülmektedir. Bu projeyi yürüten ve bu projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimiz gönüllü olarak projeye dahil olmuşlardır. Projeye katılan öğrencilerimiz, okudukları kitapları özet dinleme görevlisi olan arkadaşlarına kütüphane ortamında anlatmaktadır. Böylece okuma, okuduğunu anlama ve anlatma becerilerini pekiştirmektedirler. Kendine, kitaplara, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik inşa etme hususunda çabalarımızın boşa gitmeyeceğini biliyoruz.

Bu yolda bizlere destek olan tüm yol arkadaşlarımıza ve idareci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bugün okulumuzda Endülüs Okuma Projesi lise sorumlusu Betül Karakaya hanımefendiyi misafir ettik. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Yarının dünyası okuyanlarındır...

14-12-202314-12-202314-12-202314-12-2023

Yayın: 14.12.2023 - Güncelleme: 14.12.2023 14:20 - Görüntülenme: 138